Vandaag mijn laatste dag in het ziekenhuis. Heb het afgelopen weekend heel wat nieuwe geuren en geluiden leren kennen van alle mensen die naar mij kwamen kijken. De ene ruiken wat sterker of praten wat luider dan de andere. Maar toch bedankt om langs te komen. Als ik later goed kan zien kom ik misschien ook eens naar jullie kijken. Morgen mag ik met Mama en Papa naar huis benieuwd hoe het daar zal zijn. 
 
De Maya kalender eindigt vandaag en volgens een paar zou de wereld vergaan. Gelukkig is het niet zo want ik ben hier nog maar net. Vandaag mijn oudste broer gezien, amaai die is groot. Gisteren heb ik een hele rustige dag gehad en veel geslapen zodanig dat ik in vorm was om 's nachts actief te zijn. Aan mama haar ogen te zien vond zij dat niet zo leuk. Gisteravond zijn mijn twee kleinste broers nog langsgekomen en heb even in hun armen gelegen.  Kijk maar naar de foto's.  Ook Mamie en Oma staan met mij op de foto.  Het liefst lig ik wel in de armen van mijn mama.
Tot de volgende
Ps als je me wil bewonderen kom maar af lig nog het ganse weekend in het hospitaal te Veurne, kamer 106. Wel niet  met jullie koude vingers over mijn warme kaakjes wrijven Brrrrr 
 
Gisteren ben ik uit mijn warm nestje geduwd en in de armen van mijn lieve mama gefloept.
Was een hectisch dagje dat reeds heel vroeg was gestart. Na een grote inspanning van mijn mama ben ik haar beloning voor het lange wachten. Denk wel dat ze blij is met me. Wat denken jullie?

Gisteren zijn jullie benieuwd komen kijken naar me. Ik was wel nog niet gewassen en zo, dus sorry om jullie zo te ontvangen. Als je me de volgende keer zal zien zal ik helemaal opgezet zijn.

Nu het wat rustiger is kan ik mijn site up to date brengen. Laat me weten wat jullie er van vinden hé.
 
Mama en papa zijn met alles rond en volledig klaar. Mama vindt dat het tijd is en ik nu wel mag komen. Heb gehoord dat het daarbuiten koud en winderige is, zal dus nog even blijven zitten in mijn heerlijk warm nestje. Maar SSSTT niet tegen mama zeggen want ze wordt ongeduldig.